Ondřej Pavelec hostem páteční Show Jana Krause

21.05.2011 13:21

V pátek 20. května byl hostem Show Jana Krause brankář České hokejové reprezentace Ondřej Pavelec. V pořadu samozřejmě přišlo na téma Mistrovství na Slovensku, na brankářův pověstný klid, spánek před zápasem a jaké ženy u něj mají šanci.

"Chytal jste výborně. Ale ze začátku jsem z vás byl nervozní. Jak vám vypadla ta hokejka hned při prvním zápase, tedy myslím, že to byl hned ten první zápas. Vy jste chvíli vypadal, že čekáte na autobus." přivítal moderátor Jan Kraus Ondřeje Pavelce. Ondřej neváhal a hned mu vysvětlil, že se nemůže jen tak vydat z brány pro hokejku, musí počkat, až mu ji obránce podá.

 

 

Přestože chtěl Jan Kraus Ondřeje nachytat, nevyšlo mu to. Připravil si pro něj lapačku na opačnou ruku, než kterou chytá. I když je levák, sebejistě se mu podřilo zvednout puk ze stolu a ukázal tak, že je v bráně právem. Janu Krausovi se puk zvednout nedařilo ani po několika pokusech, proto se Ondřej nabídl, že mu pomůže. "To byste byl moc hodnej, mně to totiž připadá jako blbě udělaná rukavice," řekl Kraus. Až po chvíli přišel moderátor na to, v čem je fígl. Musí totiž chytit puk cípem rukavice. Při dalších pokusech byl Kraus nervózní, zkoušel svádět vinu na brankáře, který se díval, jak to Krausovi jde. Nakonec se i Krausovi podařilo puk ze stolu zvednout.

Došlo i na téma ženy. Kraus se Ondřeje ptal, jaké ženy se mu líbí, jestli se světlými nebo tmavšími vlasy. "Já bych si to nerad u někoho rozházel," odpovídal na otázky ohledně žen gólman Pavelec.

 

Ondřej Pavelec ukázal, že je i v civilu pohodář a kliďas jako na ledě, kde i ty nejvypjatější utkání zvládá s dokonalým klidem.

Kromě brankáře Pavelce byla hostem i herečka a moderátorka Tereza Kostková a právník se skvělým pamatovákem Jakub Pok.

Na tento a další díly se můžete podívat na stránkách https://www.iprima.cz/showjanakrause.

 

Minulý rok jste mohli vidět v show s názvem "Uvolněte se, prosím" kapitána českého týmu Tomáše Rolinka.

Na tento díl se můžete podívat v archivu České televize - www.ceskatelevize.cz s datem 28.5.2010.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1176221164-uvolnete-se-prosim/210522161800021/?vso=video&rok=2010#dil